Aangesloten bij

NRTO
BGL & partners (BGL) is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).
De NRTO is de overkoepelende branchevereniging voor particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO staat voor de kwaliteit van haar leden en wil zekerheid bieden aan de cursisten. Uiteraard wordt er door de leden van de NRTO gestreefd om te voldoen aan ieders verwachtingen en tevredenheid, maar mocht dat niet zo zijn dan is het mogelijk om naar de Stichting Geschillencommissie Consumenten zaken te gaan en daar het geschil voor te leggen. De klachtenprocedure voor consumenten is opgenomen in de brochure Studeren bij BGL.
BGL hanteert de Algemene voorwaarden consumenten en de Algemene voorwaarden beroep en bedrijf van de NRTO en onderschrijft de Gedragscode consument en de Gedragscode beroep en bedrijf van de NRTO.

De Geschillencommissie NRTO

BGL beschikt ook over het NRTO-keurmerk. Het keurmerk is een erkenning voor de kwaliteit van onze producten en professionaliteit van onze dienstverlening.

CRKBO
BGL & partners is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Inschrijving in het CRKBO-register is een vereiste voor alle aanbieders van (korte) beroepsopleidingen die in aanmerking willen komen voor een BTW-vrijstelling beroepsonderwijs. Zie voor meer informatie www.crkbo.nl.

logo CRKBO25 jaar BGL


NIEUWS
Laatste nieuws:


Direct online inschrijven


Top