Masterclasses en workshops

BGL biedt een breed en actueel aanbod aan kortdurende nascholingsactiviteiten in de vorm van masterclasses en workshops waarmee u uw kennis en inzichten kunt verrijken en uw interventierepertoire kunt uitbreiden. Het aanbod varieert per kwartaal.

Geaccrediteerde masterclasses en workshops bieden u de mogelijkheid om Permanente Educatiepunten te vergaren die nodig zijn om uw lidmaatschap bij uw beroepsvereniging te continueren. De NFG bijvoorbeeld waardeert ons totale aanbod met 2 PE-punten per dagdeel.

Mocht u na het lezen van ons aanbod vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 023 5556755 of per e-mail via info@bgl.nl.Startdata:
4 november 2017
Masterclass EMDR-RDI

Wie heeft er in zijn leven niet iets engs meegemaakt? Zeker in onze kinderjaren zijn er talrijke situaties die ons angst aanjagen. Gelukkig stellen onze ouders ons gerust en relativeren onze ervaringen en plakken soms een pleister.

Lees verder


Startdata:
8 november 2017
Masterclass Rouwen of stilstaan en Interventiedag

Bij rouw wordt in eerste instantie vaak aan de dood gedacht. Maar verlies kent vele gezichten. Niet alleen het overlijden van dierbaren, maar ook verlies van werk, gezondheid, relatie kan ons tot in de kern raken. Het maakt een rouwproces los, dat zich

Lees verder


25 jaar BGL


NIEUWS
Laatste nieuws:


Direct online inschrijven


Top