U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

“Hou van jezelf” is het advies van Erica Rijnsburger

Erica Rijnsburger is een inspirerende coach en therapeut, die haar passie voor het helpen van mensen met ons deelt. Zij vertelt over haar roeping, de kracht van zelfliefde en haar bijzondere ervaringen, waaronder haar werk in Syrië. Een blik op de diepe impact van haar werk en haar visie op geluk en heling.

BGL als eerste EQA Embedded

BGL is een van de eerste opleidingsinstituten waarvan de coach opleidingen door NOBCO/EMCC EQA zijn geaccrediteerd. Mooi nieuws, maar wat heb jij daaraan? Word lid en haal makkelijk je aanvullende kwalificaties.

Vraag het ons op het Noloc kennisfestival

Op maandag 15 april 2024 organiseert Noloc haar Kennisfestival en BGL is erbij, zodat we jou kunnen ontmoeten. Het vakcongres is bedoeld voor alle loopbaanprofessionals, jobcoaches, studenten en andere geïnteresseerden. Noloc is de grootste beroepsvereniging in Nederland voor loopbaanprofessionals en jobcoaches en is dé autoriteit binnen de loopbaanprofessie. En natuurlijk is BGL erbij, want wij vinden hoge kwaliteit en het delen van onze kennis belangrijk.

Bert Martens: “Zoek evenwicht en balans in het leven”

Bert Martens is voormalig schoolleider, turncoach en therapeut. Hij deelt met ons zijn inzichten over het belang van evenwicht en balans in het leven. Met een rijke ervaring in het coachen van leidinggevenden en actieve ouderen benadrukt hij de kracht van zelfontdekking en persoonlijke groei.

Ingrid Bax: “Vecht als een leeuw voor het gezin”

Met een passie voor kinderen en talent voor hulp geeft Ingrid Bax gezinnen weer hoop. We interviewden Ingrid over haar werk en drijfveren en natuurlijk over de betekenis van geluk. Lees hoe liefde voor de natuur en geluk in kleine dingen hun dag kleurt.

Vacature: Lid Adviesraad BGL

BGL wil geluk voor iedereen bereikbaar maken. Wanneer het zelfinzicht van mensen groeit, zijn ze in staat om een gelukkiger leven te leiden. Wij leiden de beste coaches en therapeuten op die zelf ook beschikken over dat zelfinzicht waarmee zij in staat zijn om hun missie te volbrengen: anderen helpen om gelukkig te worden.